Öppettider

Torsdag 11.30 - ca 22:00

Fredag 11.30 - ca 23:00
Lördag 11:30 - ca 23.00

Kontakt

Lagmarks kök

Roskildegatan 2
252 21 Helsingborg

Tel:0704 - 03 51 89

E-post: info@lagmark.se

  • Facebook

Bröllop & fest i egen lokal

Det går bra att blanda mellan menyförslagen eller komma med egna önskemål på rätter

Kock 1 000 kr. Är ni fler än 50 personer ingår kock/kockar i priset i priset.

 

Meny 1 – 395:-

 Lagmarks klassiska lax och räkpuck, sallad och Allerumskrisp 95:-

-o-

Ankbröst, kål, svamp, sockerärtor, apelsinsås, gratäng 225:-

-o-

Havtorns ”cheesecake”, mango, chokladmousse, ingefärsflan 75:-

 

Meny 2. – 395:-

Lax carpaccio, paprika, oliver, parmesanflan 95:-

-o-

Svampfyllt majskycklingbröst, spickeskinka, tryffelstuvade legymer, potatiskaka 210:-

-o-

Vit choklad pannacotta, hallonsås, färska bär 90:-

 

Meny 3. 460:-

Färsk sparris roulad med gravad lax, romsås, bladsallader, Allerumskrisp 115:-

-o-

Oxfilé, gödkalvfilé eller kronhjort.

Säsongens svamp, grönsaker, sås och potatisgratäng 250:-

-o-

Frostbiten havtorns kub, choklad, physalis, apelsinchips 95:-

 

 

Meny 4 – 400:-

3 valfria gourmetas 95:-

-o-

36 timmars bakat lammlägg, kål, svamp, rödvinssås, potatisgratäng 210:-

-o-

Choklad ganache med chokladmousse och rårörda bär 95:-

 

 

Meny 5. 480:-

Hemlagad gåsleverpaté, flädergelé, sallad, jordgubbar, hembakt bröd 125:-

-o-

Säsongens BBQ grillade fisk, olika sorters kål, svamp, mustig rödvinssås och potatisgratäng 245:-

-o-

Creme brullé med chokladdoppad vaniljglass 110:-

 

Amuse bouche – 20:- / st

Mini mozzarella och tomat på spett

Pestomarinerad blomkål

Rökt laxrulle

Spickeskinka med soltorkade tomater

Brie med salami

Räkchips med mild chili dippa

Marinerad sachimi krabba