

Bröllop & fest i egen lokal
Det går bra att blanda mellan menyförslagen eller komma med egna önskemål på rätter
Kock 800 kr. Är ni fler än 50 personer ingår kock/kockar i priset i priset.
Se även vår grillbuffé och Paella
Meny 1 – 395:-
Lagmarks klassiska lax och räkpuck, sallad och Allerumskrisp 95:-
-o-
Ankbröst, kål, svamp, sockerärtor, apelsinsås, gratäng 225:-
-o-
Havtorns ”cheesecake”, mango, chokladmousse, ingefärsflan 75:-
Meny 2. – 395:-
Lax carpaccio, paprika, oliver, parmesanflan 95:-
-o-
Svampfyllt majskycklingbröst, spickeskinka, tryffelstuvade legymer, potatiskaka 210:-
-o-
Vit choklad pannacotta, hallonsås, färska bär 90:-
Meny 3. 460:-
Färsk sparris roulad med gravad lax, romsås, bladsallader, Allerumskrisp 115:-
-o-
Oxfilé, gödkalvfilé eller kronhjort.
Säsongens svamp, grönsaker, sås och potatisgratäng 250:-
-o-
Frostbiten havtorns kub, choklad, physalis, apelsinchips 95:-
Meny 4 – 400:-
3 valfria gourmetas 95:-
-o-
36 timmars bakat lammlägg, kål, svamp, rödvinssås, potatisgratäng 210:-
-o-
Choklad ganache med chokladmousse och rårörda bär 95:-
Meny 5. 480:-
Hemlagad gåsleverpaté, flädergelé, sallad, jordgubbar, hembakt bröd 125:-
-o-
Säsongens BBQ grillade fisk, olika sorters kål, svamp, mustig rödvinssås och potatisgratäng 245:-
-o-
Creme brullé med chokladdoppad vaniljglass 110:-
Amuse bouche – 20:- / st
Mini mozzarella och tomat på spett
Pestomarinerad blomkål
Rökt laxrulle
Spickeskinka med soltorkade tomater
Brie med salami
Räkchips med mild chili dippa
Marinerad sachimi krabba
