Öppettider

Torsdag 11.30 - ca 22:00

Fredag 11.30 - ca 23:00
Lördag 11:30 - ca 23.00

Kontakt

Lagmarks kök

Roskildegatan 2
252 21 Helsingborg

Tel:0704 - 03 51 89

E-post: info@lagmark.se

  • Facebook

Det går bra att blanda mellan menyförslagen eller komma med egna önskemål på rätter.

 

Meny 1 – 395:-

Lagmarks klassiska lax- och räkpuck, sallad och Allerumskrisp - 95:-

-o-

Ankbröst, kål, svamp, sockerärtor, apelsinsås och gratäng - 225:-

-o-

Havtorns-”cheesecake”, mango, chokladmousse och ingefärsflarn - 75:-

 

Meny 2 – 395:-

Laxcarpaccio, paprika, oliver och parmesanflarn - 95:-

-o-

Svampfyllt majskycklingbröst, spickeskinka, tryffelstuvade legymer och potatiskaka - 210:-

-o-

Vit chokladpannacotta, hallonsås och färska bär - 90:-

 

Meny 3 - 460:-

Färsk sparrisroulade med gravad lax, romsås, bladsallader och Allerumskrisp - 115:-

-o-

Oxfilé, gödkalvfilé eller kronhjort.

Säsongens svamp, grönsaker, sås och potatisgratäng - 250:-

-o-

Frostbiten havtornskub, choklad, physalis och apelsinchips - 95:-

Meny 4 – 400:-
3 valfria gourmetas - 95:-

-o-

Lammlägg bakad i 36 timmar, kål, svamp, rödvinssås och potatisgratäng - 210:-

-o-

Chokladganache med chokladmousse och rårörda bär - 95:

 

Meny 5 - 480:-

Hemlagad gåsleverpaté, flädergelé, sallad, jordgubbar och hembakat bröd - 125:-

-o-

Säsongens BBQ grillade fisk, olika sorters kål, svamp, mustig rödvinssås och potatisgratäng -

245:-
-o-

Crème brûlée med chokladdoppad vaniljglass - 110:-

 

Amuse bouche – 20:- /st

Minimozzarella och tomat på spett
Pestomarinerad blomkål
Rökt laxrulle

Spickeskinka med soltorkade tomater

Brie med salami
Räkchips med mild chili dipp
Marinerad sachimi krabba