Det går bra att blanda mellan menyförslagen eller komma med egna önskemål på rätter.
Meny 1 – 395:-
Lagmarks klassiska lax- och räkpuck, sallad och Allerumskrisp - 95:-
-o-
Ankbröst, kål, svamp, sockerärtor, apelsinsås och gratäng - 225:-
-o-
Havtorns-”cheesecake”, mango, chokladmousse och ingefärsflarn - 75:-
Meny 2 – 395:-
Laxcarpaccio, paprika, oliver och parmesanflarn - 95:-
-o-
Svampfyllt majskycklingbröst, spickeskinka, tryffelstuvade legymer och potatiskaka - 210:-
-o-
Vit chokladpannacotta, hallonsås och färska bär - 90:-
Meny 3 - 460:-
Färsk sparrisroulade med gravad lax, romsås, bladsallader och Allerumskrisp - 115:-
-o-
Oxfilé, gödkalvfilé eller kronhjort.
Säsongens svamp, grönsaker, sås och potatisgratäng - 250:-
-o-
Frostbiten havtornskub, choklad, physalis och apelsinchips - 95:-
Meny 4 – 400:-
3 valfria gourmetas - 95:-
-o-
Lammlägg bakad i 36 timmar, kål, svamp, rödvinssås och potatisgratäng - 210:-
-o-
Chokladganache med chokladmousse och rårörda bär - 95:
Meny 5 - 480:-
Hemlagad gåsleverpaté, flädergelé, sallad, jordgubbar och hembakat bröd - 125:-
-o-
Säsongens BBQ grillade fisk, olika sorters kål, svamp, mustig rödvinssås och potatisgratäng -
245:-
-o-
Crème brûlée med chokladdoppad vaniljglass - 110:-
Amuse bouche – 20:- /st
Minimozzarella och tomat på spett
Pestomarinerad blomkål
Rökt laxrulle
Spickeskinka med soltorkade tomater
Brie med salami
Räkchips med mild chili dipp
Marinerad sachimi krabba