Chokladkakor
Goda att äta som dem är eller för att använda i bakning och matlagning.






Alpaco 66% 70 g
Tillverkad av Arriba Nacional, Ecuadors egen kakaoböna. Alpaco är mjuk och rund i sina toner av jasminblomma, honung och ekfat. Den saknar syrlighet och frukt, men är ändå en kraftig choklad med stor smak.
25 kr

Manjari 64% 70 g
Kakao från Madagaskar har nästan alltid en hög syrlighet. Det unika med Manjari är att den förutom sin klassiska syrlighet har en stor bredd i sina toner av frukt. Leta efter allt från hallon och röda vinbär till apelsin när du provar denna milda choklad utan bitterhet.
25 kr

Caraibe 66% 70 g
En blandning av bönor från karibiska övärlden. Mild, rund, välbalanserad chokladsmak med toner av russin, vanilj och rostade hasselnötter.
25 kr
Chokladpraliner
Att avnjuta här eller köpa med sig hem. Finns i fina presentaskar.



