Gåsmeny

6 november – 14 november

 

Gåsleverpaté med flädergelé

-o-

Svartsoppa eller grönärtsoppa med kråspastej

-o-

Gåsbröst, rödkål, brysselkål, äpple, stekt potatis

-o-

Äpplekaka med kanelglass

595:-

 

Vinpaket 15cl / glas

1 glas Hûgel Gewurztraminer

-o-

1 glas Madeira eller Sauvignon blanc

-o-

1 glas Tempranillo

-o-

1 glas Portvin (8 cl)

395:-

 

Gåsmeny catering 395:-

Valfri soppa enligt ovan

Gåsbröst med tillbehör

Äpplekaka med vaniljsås

Öppettider

Måndag - Onsdag Stängt

Torsdag  11.30 - ca 22:00

Fredag   11.30 - ca 23:00
Lördag   11:30 - ca 23.00

Söndag  - Stängt

Kontakt

  • Facebook

Lagmarks kök

Roskildegatan 2
252 21 Helsingborg

Tel:0704 - 03 51 89

E-post: info@lagmark.se